10-02-09

weekendverslagje

oh ja, tussen al dat gepieker over mijn status als werkloze, besluit ik nog maar eens een berichtje te lossen over mijn liefdesleven. tis alvast even geleden en men blogje was oorspronkelijk bedoeld om men liefdesleven wat overzichtelijk te maken voor mezelf, men gevoelens hierover kwijt te kunnen,...

oh ja, de tijd van het wilde en hevige geflirt is weer even achter de rug, maar de tijgerin in mij is er nog steeds... we zijn februari en ik ben nog steeds samen met mijn ventje J. nog steeds is de attractie die ik voor hem voel overweldigend en heb ik hem ongelooflijk graag. als ik aan hem denk krijg ik al ontzettend veel goesting! hij houdt nog steeds niet van romantiek, dus denk dat valentijn niet zal worden gevierd. allé, ik denk niet dat hij tijd zal maken om iets leuks te doen met mij. maar eigenlijk hoeft dat ook niet, ik ben al blij dat ik mezelf kan wijsmaken dat hij me gewoon af en toe heel graag heeft. en tja, hij is gewoonweg superlekker.

het afgelopen weekend was op uitgaansgebied best wel leuk, khad het echt nodig om wat stoom af te laten. vrijdagavond kwam ik de deur niet uit, doorgebracht in de armen (en in het bed) van men ventje. heerlijk! zaterdagavond een nieuwe keet en men eigen grenzen verkend met eeuwige casanova P. hij is niet te schatten en ik blijkbaar ook niet! het blijft een vreemde situatie, uitgaan met P. zondag uitgeslapen en in de namiddag beetje gaan zwemmen met de zus en haar gezin. gisteren alweer langs men ventje... normaal had ie verlof en kon ik naast hem ontwaken, maar hij werd opgeroepen om te komen werken. gelukkig had ik de avond ervoor al misbruik van hem genomen :-)

vanavond niet veel gepland, hoewel ik men ventje nog wel is wil zien want kheb goesting!

18:24 Gepost door m in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-02-09

walking in the dark

hier zit ik dan, in den donker achter men pc. ik word er depri van om werkloos te zijn, en eigenlijk is het daar nog veel te vroeg voor want het is nu twee weken geleden denk ik. ik solliciteer, maar blijkbaar is de interesse aan de andere kant niet zo groot. ik word gebeld voor een functie die qua regio volstrekt onhaalbaar is, door mensen die men CV amper hebben bekeken of voor functies die totaal niet in lijn liggen met men diploma, maar hey, tis niet den tijd om kieskeurig te zijn. het vreet aan me, het niet werken.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IK WIL WERKEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

18:00 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-01-09

where the streets have no name

ik sta op straat, ik ben buitengesmeten, ik ben vanaf vandaag werkloos...

hoe het voelt??? ontzettend rot, zeker in deze tijd. alles komt op je af en je weet niet wat je moet doen. iedereen doet lief tegen je, maar je voelt je gewoon zielig. je schaamt je een beetje. je voelt je nutteloos. en als je dat alles nog niet nu voelt, voel je het wel als het even duurt voor je een nieuwe job vindt. met daarbovenop nog de gevoelens van hopeloosheid, bang om arm te worden en een humeur dat enkele graden onder nul aangeeft.

wat ik moet doen? al de negatieve gedachten verbijten en actie ondernemen. men CV terug in orde stellen, zoeken naar interessante uitdagingen en er ten volle voor gaan.

maar nu ist nog even te vroeg, ik voel me ff rot!

18:19 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

17-01-09

beekje

gisteren nog eens vergadering gehad met de minivrienden. het was weer leuk, hoewel velen er ontzettend uitgeput uitzagen, net als ik trouwens...

we kregen ook een laat kerstgeschenkje... een t-shirt!!! ik was alleszins supercontent! tdeed deugd om er nog is tussenuit te zijn, tis nogal een heisa op het werk (proefcontract loopt ten einde en in deze tijd is dat niet zo'n fijn idee...)

vandaag een rustig dagje gehouden: heerlijk uitgeslapen, op shopping geweest met ons papa (wat snuisteren in boekjes), opzoekingen over het gebruik van een multimeter en frietjes!!!

voor de rest gaat het een rustig weekendje worden denk ik, geen wilde avondjes uit gepland alleszins!

nog één boodschap voor al diegenen die nog zwoegen over hun laatste examens, doe nog even goed je best!!! ik mis de tijd wel dat ik nog in gent zat, zelfs tijdens examenperiodes! is toch een aparte sfeer.

oh ja, en wat heeft de titel met hetgeen hier geschreven staat te maken? men leven is een kabbelend beekje...

tot de volgende :-)

18:42 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

01-01-09

memories...

ik draai me bewust even om, denk even aan al de prachtige herinneringen van het afgelopen jaar... waar kan ik aan terugdenken?

het jaaroverzicht van 2008:

- januari: 2008 begon met een hemelse kus, maar daar bleef het bij. enkele mannen geproefd maar niets serieus. verder eindelijk de 'go' gekregen voor men thesis die ik nodig had!

- februari: onze grote hond, 'onzen Billy' stierf. ik mis hem nog elke dag. verder nog enkele evenementen waar de dood een centrale rol in speelde. op naar maart dus!

- maart: het begon met daten met een lieve jongen, maar helaas... lieve jongens blijven niet lang interessant voor mij. daarna kreeg ik iets met B en had ik een verrassende ontmoeting met miniman P.

- april: een maandje thesis-stress, een leuk weekendje met de club en euh, nog steeds blij met vriendje B

- mei: thesisstress, mini even in panne, mini naar lelystadt voor recordpoging en eind mei de kennismaking met J.

- juni: in juni moest ik een keuze maken tussen B en J waar ik het op dat moment erg moeilijk mee had. verder moest ik met mini naar keuring (2x) en had ik zenuwen voor mijn uitslag (zou ik geslaagd zijn?)

- juli: eindelijk afgestudeerd en een hele fijne dag in gent beleefd! midden juli zwicht ik voor J en beleef ik vele slapeloze nachten.

- augustus: tijd om te solliciteren en werk te vinden, wat vakantiewerk te doen en te genieten van J. helemaal op het einde zenuwachtig want 1 september start ik in men nieuwe job!

- september: een eerste echte job en de eerste week enkele problemen met mini! eerste familiefeest bij vriendje J. accidentje met mini, gelukkig heelhuids ervan af gekomen.

- oktober: maand vol spanning (en niet de spanning die ik graag heb)

- november: liefdescrisis met vriendje J, een fijne nacht dansen op i love techno en de dood van onze vava

- december: 25 jaar oud geworden en men vriendje J is bij ons thuis gekomen. voor de rest veel ongelukjes om mij heen en op het werk lijkt men bazin me buiten te willen. fijne avond met miniman P en ups en downs met vriendje J. verder is het uitkijken naar een nieuw jaar. oudjaar ben ik voor een keer thuisgebleven... geen zin.

2009 is nu begonnen en weet niet wat het me gaat brengen. blijft J men vlam of blijkt de attractie fataal? ga ik evenveel ziek zijn dan afgelopen jaar (en dan bedoel ik snotvallingen, hoesten,...)? blijf ik aangenomen op mijn werk of ga ik op zoek moeten naar iets anders? time will tell...

voor iedereen:

 een 2009 vol geluk !!!

16:00 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-12-08

namiddagje ziekenhuis

deze namiddag weer eens doorgebracht in het ziekenhuis. ditmaal op bezoek bij het tweede kindje van men zus... longontsteking, uitdroging en hopen dat het daarbij blijft. hij eet niet, hij drinkt amper, er zit amper leven in. zielig om te zien.

voor de rest dit weekend een fijne zaterdagavond gehad. uitgeweest naar een plaatselijke discotheek met een oud vriendje en twas gezellig. heel gezellig! klag om 5u in bed, zegt genoeg! en ja, mojito vind ik best lekker, maar kwas ni zat :-)

21:14 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

25-12-08

christmas blues...

iedereen die zot is van kerstmis, lees niet verder!!!

rond deze periode van het jaar voel ik me niet zo goed... ik heb de christmas-blues. wat een fijne periode moet zijn, is het meestal niet bij ons. veel aan het hoofd en overal spanningen.

maar hey, binnenkort is 2009 er en hoef ik niet meer te piekeren... hopelijk staat er me een fantastisch jaar te wachten. en jullie ook uiteraard!!!

23:13 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |