01-04-09

het sneeuwt

vandaag ist 1 april, de dag waarop elke grapjas zijn beste grap probeert te tonen aan de wereld.

mijn ervaringen bij 1 april...

vroeger stak ik watten in de schoenen van men mama, die ze dan helaas enkele maanden nadien pas aandeed en ik allang vergeten was waar die watten vandaan kwamen...

zelf werd ik er standaard elk jaar ingeluisd door mijn zus die s ochtends als ik nog sliep telkens men kamer binnenstoof, men rolluik omhoog trok en vertelde dat het sneeuwde!!! elk jaar besloot ik er niet in te trappen en niet te geloven dat het effectief sneeuwde, maar elk jaar ging ik richting raam om toch maar te kijken of het niet echt zou kunnen zijn. een makkelijk slachtoffer zeker?

en nu in 2009 woont men zus al lang niet meer bij ons thuis en mis ik die onnozele 'het sneeuwt'-grap. gek hé?

morgen ga ik een dagje naar gent met V. kheb er wel zin in want t lijkt eeuwen geleden dat we elkaar hebben gezien... en in den avond ga ik naar de film met men oudjes, beetje aan de onderlinge sfeer werken. 

11:22 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-03-09

rondjes rijden

even terugkijken opt weekend... twas best goed :-)

vrijdagavond doorgebracht bij men ventje, zaterdag babysitten, men ventje helpen en s avonds rustig thuis gebleven. vandaag was het meeting met de vrienden.

het was te doen in de woonst van K&A, waar we nog nooit waren geweest. samen met V en de GPS op zoek naar het juiste appartementje, maar dankzij V's vriendje met het verkeerde nummer gewapend! na een tijdje rondjes rijden op zoek naar een onbestaande nummer 25 toch maar op zoek naar een agenda met het juiste adres in en er bleek nog iets voor en achter te moeten komen!!! eindelijk aangekomen op de juiste bestemming, onszelf volgestopt met lekker eten en drinken en veel gebabbel!!! twas best gezellig, al voelde ik me op een bepaald moment niet super omdat ik het gevoel kreeg dat ik er teveel aan was.

vandaag nog beetje surfen opt net en dan beddenbak in! ben moe, met het veranderen van t uur enzo...

morgen hoop ik bij men ventje te kunnen zijn...

21:57 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

25-03-09

het mooiste compliment

heb vandaag het mooiste compliment gekregen. heel simpel, maar zo krachtig...

met zen 2tjes redden we het wel...

*pinkt een traantje weg

 

23:21 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-03-09

jiehaaaaa

hier ben ik weer...

intussen is men mini terug waar ie hoort... aan mijn zijde! de prijs viel goed mee en hij rijdt echt pakken beter! jiehaaaaaaaaa

zondag wast toerrit met de mini's en ons papa als co-piloot. er waren ongeveer 45 deelnemende mini's en wij waren in de top 10... plaats nr 8! het weer was schitterend en we hebben ons massaal geamuseerd. jiehaaaaaaaaa

deze week nog een beetje gesolliciteerd en morgen weer een gesprekje gepland. leuk, want vorige week was het iets te stilletjes op dat vlak. khoop dat het een leuk gesprek wordt... hopelijk wordt het een jiehaaaaaaaa

straks gaan klussen met men ventje... beetje afleiding zoeken. jiehaaaaaaaa

en na een verschrikkelijke dag waarbij ons hondje zen hart het bijna begaf en we dachten afscheid te moeten gaan nemen, lijkt hij er nu weer stilletjes bovenop te komen. tis een oud beestje, maar er zit weer leven in. jiehaaaaaa

iedereen samen..... jiehaaaaaaaa!!!!

 

 

11:48 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-03-09

mijn ventje en auto's!

hier ben ik weer, nog steeds werkzoekend... telkens komt hetzelfde probleem terug: te weinig zelfvertrouwen en te weinig commercieel. 'gelukkig' ben ik volgens dezelfde bronnen wel erg intelligent, snel en nauwkeurig en gemotiveerd! nu ja, ik verlang gewoon naar een job!

voor de rest heb ik best een fijne week achter de rug. men 'ventje' mogen helpen met het afbreken van een veranda, dingen uiteen vijzen, planken sleuren, wat opkuisen,... toch ergens waar ik nuttig werk kan leveren!!! en ja, ik vind het fijn om dicht bij t vriendje te zijn terwijl we toch alletwee aan het werk zijn. af en toe tijd voor een kusje, een guitige blik of een vluchtige aanraking. gisteravond na t werken samen in bed gekropen en nog wat genoten. uiteindelijk vielen we in slaap, heerlijk dicht bij elkaar, fysiek met elkaar verweven. zalig!

sinds gisteravond weer even zonder autoke... er zijn weer wat werken aan, ik laat men minike blijkbaar nogal verslijten! of nee, ik rij er meestal redelijk rustig mee, maar tis een oud beestje met meer dan 170000 km op de teller! kzal blij zijn als ik men minike weer terug heb en weer rustig kan cruisen ipv telkens te moeten vragen of ik den auto van ons thuis mag lenen. zondag gaan we toeren met onze club, t wordt weer leuk!

afgelopen zondag zijn we naar de oldtimerbeurs in antwerpen geweest, t classic salon. een mooie tas gekocht om uit te drinken en nog een boek voor ons papa zijn oldtimer. verder paar fotokes getrokken, veel rondgezien en ff blijven hangen op onze clubstand. twas leuk, maar wel vermoeiend en heel warm binnen door de drukte.

zo, dat was het weer even...

11:08 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-03-09

een terugblik opt weekend

hoe was jullie weekend? leave me a message... want kben benieuwd

tmijne begon vrijdag in de late avond met een nachtje uitgaan met miniman. twas weer hartstikke leuk en een tikkeltje gevaarlijk...

zaterdag had ik geen stem dus hield ik t maar rustig... in namiddag de kleintjes van men zus int bos laten wandelen en s avonds wat gebabbeld met t vriendje en taxi gespeeld voor t vriendje dat kort even uitging met zijn vriendjes en vriendinnetjes. uiteindelijk beland in zijn bed en heerlijk wakker geworden. kvoel me beter uitgeslapen als ik bij hem slaap, maar slaap in werkelijkheid minder uren! ook al is ie met momenten snoeihard, ik heb hem toch graag, mijn vriendje!

zondag dan een dagje voor mezelf! in de late voormiddag vertrokken bij t vriendje, thuis gegeten en dan de halve namiddag in de fitness doorgebracht. daar enkele leuke figuren gezien. S, de jongen met de mooie glimlach en dito lichaam, maar oh zo verlegen. X, een jongen waar de tattoo me fascineert en ik steeds wil vragen hoever deze loopt maar niet durf want ken hem niet. P, de big boss. na de fitness was het tijd om nog is langs te gaan bij vrienden in hetzelfde dorp. twas weer een hele poos geleden maar ze weten dat ik er wel weer verzeild geraak als ik even tijd heb. dan snel snel naar huis want t eten stond al klaar!

na snel snel gegeten te hebben heb ik de avond afgesloten in de cinema met vriendin K. de naam van de film ben ik al vergeten, twas geen wauw-film, maar twas gezellig en ontspannend en das ook al iets. daarna naar huis gereden en oogjes toe.

vandaag staat er naast werk zoeken nog een ontspannend namiddagje op het programma in breda (nl). altijd leuk om er even tussenuit te zijn!

 

10:26 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-02-09

het gaat... of niet?

ja hoor, weer even de goesting gevonden om men blogje up te daten...

als je werkloos bent overspoelen diverse emoties je, je leven lijkt soms zo leeg dat je het niet de moeite vindt om erover te berichten.

wat heb ik de afgelopen weken gedaan? veel op jobsites gesurft, CV's en motivatiebrieven gestuurd, paar gesprekjes gedaan en vooral dikwijls niet weerhouden wegens massale instroom van kandidaten. één traject loopt nog... ben al op gesprek geweest en wacht nog steeds op feedback. kan nog wel even duren ook, maar intussen zijn er ook al een deel medekandidaten afgevallen. blijft afwachten dus.

voor de rest ook veel gaan fitnessen. doordat ik weer wat meer kom, spreken diverse mensen mij daarop aan. nu ja, ik ben vooral blij met de afleiding.

en nu staat er weekend voor de deur!!! hopelijk kan ik nog iets leuks gaan doen, maar voorlopig heb ik nog geen plannen gemaakt. ik laat me dus verrassen! morgen dan weer op pad met de kids van men zus... zondag hoop ik dagje voor mezelf te hebben en nog is langs te gaan bij vrienden (als ze thuis zijn tenminste!).

voor iedereen: een zalig weekend gewenst!

 

21:15 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |