18-04-10

eindelijk terug op men blogje

Ja, tlijkt intussen een eeuwigheid geleden dat ik nog eens op men blogje heb gepost.

en nee, tis niet dat ik geen zin had ofzo, maar gewoon omdat ik niet meer op men blog geraakte. men login bleek veranderd te zijn...

nu ja, genoeg gezeverd... we are back!!!

2 weken terug had ik het erg lastig, een hele week lang. het leven viel me zwaar, het gemis van de hondjes overviel me sterk, alsook de gehele duistere economische situatie en nog veel meer...

afgelopen vrijdag was het nog eens vergadering en oh ja, kheb weer goed gelachen. in gedachten ben ik reeds op weg naar duitsland... al gaat het maar voor een paar dagen zijn en is het nog wachten tot mei... misschien gaat een vriend (P) me vergezellen tijdens de trip en dat lijkt me wel leuk want tis wel nen toffe en men vriend heeft er geen probleem mee. hoop alleen dat het blijft klikken tussen ons, want ben nog nooit langer dan een halve dag met hem opgetrokken en we verschillen wel in veel dingen.

intussen heeft men vriendje plannen om mij een huisje te laten kopen en eigenlijk heb ik er best zin in ook! tegelijk word ik overspoeld door angsten, dus we doen het rustig aan en misschien komt er niets van. als ik het huisje zou kopen, zou ik het willen verhuren maar zouden men ouders verwachten dat ik het veilige nest verlaat en zou ik dus ook meteen moeten gaan samenwonen... wil er nog even niet aan denken, zeker niet omdat we volgende week op het werk nieuws krijgen over onze toekomst, en dat betekende voor de andere afdelingen niet al te goed nieuws.

intussen zijn we ook volop aan het plannen om het paleisje van men vriend in orde te krijgen... isoleren enzo... we zijn nog niet gestart met de werken, maar de goesting begint te groeien. eigenlijk ist gek, enerzijds geloof ik 200% in onze toekomst en zie ik hem massas graag en dat voor toch al bijna 2 jaar intussen maar anderzijds lijkt het allemaal nog zo vroeg, lijkt onze relatie zo pril en vertoon ik misschien wel enige bindingsangst... en heb ik ook schrik dat hij dat ook gaat vertonen.

enfin, khoop dat ik nu terug ben gelanceerd op men blogje en er nog veel berichtjes volgen...

PS: MIGHTY, NEN DIKKE PROFICIAT en tot opt feest hé!!!

 

19:06 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.