28-11-09

little one hang on

mijn liefste woefje toch,

hou toch nog even vol. het is moeilijk om je te laten gaan. en toch, de dierenarts zei het gisteren nog: we kunnen enkel de pijn aanpakken, en stilaan afscheid nemen. het einde is nabij.

de pillen slaan aan, je pijn is weg, je springt alweer in de zetel en dat voor een oud beestje, maar toch... ik zie dat je een oude hond bent en dat je t niet lang meer gaat rekken! met de jaren ben ik meer en meer van je gaan houden en nu voel ik pijn dat ik je binnenkort moet laten gaan.

ga je volgende week men verjaardag halen? ik weet het niet... ga je nieuwjaar nog halen? dat weet ik niet... ga je je 17e verjaardag nog kunnen vieren? ik betwijfel het.

als we zien dat het niet meer gaat en je het plezier verliest in t leven, laten we je gaan. en toch, dan nog zal het pijn doen. ik hoop dat je beseft dat we je graag zien, dat je het fijn vindt om bij ons te zijn, dat je men leven opvrolijkt... en mochten we je moeten laten gaan, hoop ik dat je je grote vriend terug ontmoet die ons reeds 2 jaar geleden heeft verlaten, onze grote woef met haren die dezelfde kleur hadden dan de mijne en die jaren lief en leed met jou heeft gedeeld, van puppy tot oude hond...

het is moeilijk om je te laten gaan... het lukt nu nog niet... echt niet...

13:35 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.