19-10-09

lost shoes

even wat bijgelezen op enkele blogs en tmoet gezegd worden, maar maandag blijkt niet jullie favoriete dag... dus euh, ik denk dat ik goed nieuws heb, want de eerste dag van de week, de maandag is alweer zo goed als om! op naar dinsdag!

hoe was jullie weekend???

bij mij startte het allemaal een beetje stroef, voelde me ziekjes en besloot vrijdagavond maar thuis te blijven om zondag helemaal terug op en top te zijn. zaterdag een rustig dagje gehouden want voelde me nog niet 100%, men auto gepoetst en men moemoe bezocht int rusthuis (en oh, dat vind ik toch altijd deprimerend!). die avond lekker even uit gaan waaien bij de vriend om zondag in de vroege ochtend te vertrekken voor een mini rit te gaan doen.

eerst E opgepikt en dan naar de start gereden... of euh, dat dacht ik toch! daar aangekomen geen enkele mini te zien en bleek dat de start ergens anders was... nu ja, gelukkig was ik er snel en heeft iedereen er nog is mee kunnen lachen. na een ontbijtje was het tijd voor een ontspannende rit met onderweg tijd voor een babbeltje en lunch. de rit verliep echt goed, alleen vonden we niet echt bordjes met letters naast de weg, maar ja, de juiste route vonden we wel en das ook al iets!

's avonds tijd voor avondeten en prijsuitreiking. kip met frietjes lustte ik wel, daarna een prijsje omdat we in top 20 zaten! niet ons beste resultaat, maar goed genoeg. uiteindelijk is het voor de fun te doen en dat hebben we zeker gehad.

redelijk snel erna E bij t vrouwke afgezet en naar me thuis gebold en in bed beland. vandaag moest ik immers weer werken!

het was al bij al een rustige dag en dat deed ook wel es deugd. na het werk langs vriendin V voor haar verjaardag, frietjes gegeten en gebabbeld.

sebiet men bed in en hopen dat morgen een fijne dag wordt.

en als intussentijd iemand mijn schoenen terugvindt... laat me weten waar want heb ze komend weekend nodig!!!!

23:04 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.