21-06-09

succesvol of -loos

onlangs las ik iets over een succesvol leven, de week erop in hetzelfde dagblad iets over een succesloos leven... ik stelde me de vraag waartoe ik op dit moment behoorde en viel algauw in de succesloze categorie (geen werk hebben vreet aan je).

dat daarbovenop men auto niet door de keuring is geraakt en men GSM weer binnen is voor herstelling, maakt het er niet beter op. voelde me echt een loser! men realiteitszin zegt dat ik op zich ni veel kan doen aan t feit dat ze men mini afkeuren of da men GSM panne heeft, maar had het gevoel alsof echt niets wou lukken! een babbel met vriendin V was broodnodig!

toch één lichtpuntje: t examen van afgelopen vrijdag was een succes! nu nog één examen en de opleiding zit erop! t enige wat ik me dan afvraag is wat ik ermee kan aanvangen. oké, kheb nu de basis geleerd van loonberekening, maar wie geeft me de kans om dat in de praktijk uit te bouwen? nu ja, eerst zien dat ik men attest heb van de opleiding en dan heb ik nog iets om op men cv te zetten... en ja, nu ik t nog even herlees... ik ben een regelrechte zeur dus ga hier maar afronden voor vandaag!!!

 

23:37 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hey,
weet wat je bedoelt, zit nu zopas ook in die "toestand van werkzoekend" en das echt wel sneu, nuja heb wel genoeg te doen om mijn dagen te vullen, maar da solliciteren is toch echt wel een vleeskeuring hé, ik ben vandaag nog eens een test gaan doen, amai, ik was totaal nie voorbereidt want wist niet wat ik moest verwachten, pfff denk niet dat ik een goede kans maak, maar we zullen zien, ik moet alvast naar de volgende ronde en das ook de laatste ronde
groetjes
V.

Gepost door: v | 23-06-09

De commentaren zijn gesloten.