02-06-09

woefje en sportief zijn

jippie jee, want ons woefke heeft het overleefd! oké, hij is niet meer de levendige pup van 16 jaar geleden, maar hij kan terug wandelen, eet weer normaal en heeft zelfs soms zin om te spelen! het zag er anders niet goed uit, maar hij is het weer eventjes door...

de ene sollicitatie (laatste 5) is nog steeds in beraad, bij de andere ben ik gestruikeld bij de laatste 6. nog steeds geen job dus en das best frustrerend!

het hele weekend heb ik wat opgerommeld met men vriendje en dat was wel fijn. tussendoor ook nog een verjaardag van men neefje gevierd.

maandag was nog de fijnste dag! het was opendeur op de fitness en heb een sportief dagje gehad. eerst initiatie zumba, dan initiatie x-co en daarna men normale fitnessprogramma. zumba viel wel mee, maar is iets waar je toch in moet komen... voor mij ging het allemaal wat snel. x-co was dan weer wel helemaal mijn ding. het rekt je spieren uit en zou ze verstevigen. ben benieuwd of het echt zo is. heb me ingeschreven voor de eerste echte les en hoop dat ik het allemaal een beetje overleef. maar ik heb er wel zin in!

vandaag nog paar dingen in orde maken van mini (uitlijnen, lichten afstellen,...) en voor de rest 'the usual stuff': werk zoeken!

 

11:42 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

'T is op dit moment niet gemakkelijk om werk te vinden hé ? Werk genoeg hoor, maar ge zijt natuurlijk nooit alleen én met de zomer maanden voor de deur gaat het nog erger worden.

Blij te horen dat het met je hondjes terug goed gaat.

Gepost door: Wildcard | 02-06-09

De commentaren zijn gesloten.