27-05-09

de week

vrijdagavond ben ik het interieur gaan halen en ik moet zeggen, het is magnifiek!!!! zaterdag heb ik het dan meteen geïnstalleerd: zetels, achterbank en deurpanelen (ben superonhandig, maar het ging al bij al redelijk vlotjes!). als ik nu naar men mini kijk, ben ik nog verliefder dan ik al was! echt supermooi!

zaterdag moest ik babysitten bij men zus. miniman stuurde berichtje, wou er even tussenuit... ik vond het erg spijtig dat ik ni weg kon. rond 3u eindelijk bed in kunnen kruipen.

zondag was het feestje voor de jarige papa. hij verjaart pas morgen, maar ja, we vierden het alvast met een soort koud buffet. helaas zijn mijn moeders kookkunsten niet optimaal ontwikkeld en kregen we de koude kipfilet amper opgegeten (zelfs met scherp mes kreeg je t ni doorgesneden, zo hard!!!).

maandag was het dan tijd om nog is af te spreken met de op 25 mei jarige vriendin S. vriendin V was er ook bij en het was erg gezellig. samen iets eten, iets drinken, wat rondkuieren... ineens belde miniman naar me, waar ik zat en of ik zin had om naar de zee te gaan. ik zei dat ik afgesproken had met vriendinnen, maar nodigde hem uit om mee met ons wat rond te hangen. zoals voorspeld had hij het erg moeilijk. veel te veel in zijn privéleven om te kunnen hanteren op korte tijd. hij heeft wat kunnen babbelen en hopelijk heeft hij er iets aan gehad. achteraf heeft hij vriendin V afgezet en mij even langs huis gebracht. nog even de mini samen weggedaan voor zen remmen en nog wat gebabbeld met mini-mecanicien W. daarna nog even langs gemeenschappelijke vrienden, waar we bleven tot een uur of 1 's nachts. ik hoop echt dat het beter met hem gaat.

dinsdagmorgen moest ik naar de post voor aangetekende zending en moest ik deze zending naar oelegem brengen. ook nog langs de winkel voor men vriend en voor de rest leren voor t aankomende examen op donderdag. s avonds ook nog even de vriend gaan assisteren.

woensdag - ofte vandaag - wakker geworden bij vriendje en aant studeren begonnen. 1 hoofdstukje gedaan, maar heb ni veel zin. zie t nog wel goed komen op voorwaarde dat ik straks op en top in actie kom! ik hoop sebiet de lancering van onze frank te kunnen volgen... ben zenuwachtig want er kan toch altijd iets mislopen!

morgen is het dan examen en de rest van de dag en week is nog vrij... hopelijk hoor ik in tussentijd nog iets van men sollicitaties, zoniet bel ik zelf nog wel een keer.

 

10:42 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Naar de lancering van onze Frank ga ik ook even kijken hoor...Fijne woensdag nog!

Gepost door: de astroloog | 27-05-09

Thx Bedankt om m'n blogje bij te lezen :-)
Doet me plezier.
Kennelijk ook al heel wat drukke dagen achter de rug ?

Gepost door: Wildcard | 27-05-09

De commentaren zijn gesloten.