22-05-09

back from england

ben inmiddels alweer een weekje terug van engeland, maar nog geen woord hierover op men blogje, dus tijd voor een update!!!

in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn we vertrokken met de bus. zaterdagmiddag kwamen we toe in brighton en konden we gaan shoppen en de buurt verkennen... leuk, maar hiervoor kwamen we niet. de dag erop, na een nachtje hotel, was het mini-tijd... de hele dag mini's bekijken, foto's trekken,... en uiteraard shops met mini-onderdelen om wat te kopen. ik heb me nog ingehouden, maar sommigen kwamen terug met karren vol aankopen! het was super!

na het weekend was het tijd voor een avondlijke sollicitatie (iets voor 22u begonnen, dus was al ni meer van de helderste) en twee dagen werken aan de band via interim (onder het motto werk = werk). gisteren feestdag en lekker gaan eten met de ouders en vanavond naar west-vlaanderen om een nieuw interieur voor men mini te kopen. hopelijk wordt het een voltreffer!

zondag is het de verjaardag van onze kleine hond (hij wordt 16 jaar!) en komt de familie omdat het feestje is voor ons papa zen verjaardag.

15:47 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.