06-04-09

opleiding

omdat het werkzoeken niet het gewenste resultaat oplevert, heb ik me vandaag ingeschreven voor een cursus die me hopelijk wat meer bagage zal geven voor de toekomst. alvast het proberen waard... er komt sowieso eerst een infomoment waar ik meer leer over wat het precies gaat inhouden en waar ik een rekentest zal moeten afleggen... nu ja, de eerste stap is genomen, hopelijk kom ik in aanmerking!

voor de rest nog wat nieuwtjes sinds men laatste post...

2 april stond in het teken van genieten: meeting met ex-kotgenote V in het geweldige Gent en daar een paar uur genieten van het mooie weer, het lekkere eten en het fijne gezelschap. merci hé V'tje!

dezelfde avond ging het richting cinema met men ouders. een beetje aan 'bonding' doen, de relatie wat aandikken. voor we konden vertrekken bleek het mijn papa zijn ongeluksdag al te zijn... hij had net een hele pot soep gemaakt maar die op de dorpel gezet. ik deed nietsvermoedend de deur toe en de soeppot vloog omver, alle soep over ons koertje! na de cinema bleek hij dan nog eens last te hebben van een kauwgom aan zijn broekspijp... de film was daarenboven niet super, maar we hebben wel goed gelachen met zo'n onnozele voorvalletjes. voor we ons parkeerden zag ik meteen een bekende paarse mini staan, eentje van onze club. wel leuk en toevallig!

vrijdag was het dan tijd voor een fotoshoot in de plaatselijke fitness (voor een opdracht van een cursus van W). ik had speciaal S uitgenodigd, een mysterieuze en oh zo verlegen jongen, om mee te doen aan de shoot. hij had er zichtbaar plezier in en ik heb wat onnozel gedaan om de sfeer optimaal te houden.

zaterdag nog eens afgesproken met P ofte 'miniman'. het was gezellig en spannend. we hebben wat bijgebabbeld en ja, kvind hem echt een fijn manspersoon!

gisteren was ik dan alleen thuis met onze enige overgebleven hond. ik heb het redelijk rustig en sportief gehouden. s avonds naar men ventje gereden en uiteindelijk daar in slaap gevallen. men ventje was erg cru tegenover me en toch zie ik zoveel liefde in hem. of maak ik het me maar wijs? nu ja, time will tell. 

vanavond staat alleszins nog een avondje cinema op de planning met vriendin V. haar kindje laat ze achter bij de papa en wij kunnen eindelijk nog es genieten van een avondje plezier tussen twee vriendinnen. ik hoop dat ze er heel hard van kan genieten! 

12:52 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.