10-03-09

mijn ventje en auto's!

hier ben ik weer, nog steeds werkzoekend... telkens komt hetzelfde probleem terug: te weinig zelfvertrouwen en te weinig commercieel. 'gelukkig' ben ik volgens dezelfde bronnen wel erg intelligent, snel en nauwkeurig en gemotiveerd! nu ja, ik verlang gewoon naar een job!

voor de rest heb ik best een fijne week achter de rug. men 'ventje' mogen helpen met het afbreken van een veranda, dingen uiteen vijzen, planken sleuren, wat opkuisen,... toch ergens waar ik nuttig werk kan leveren!!! en ja, ik vind het fijn om dicht bij t vriendje te zijn terwijl we toch alletwee aan het werk zijn. af en toe tijd voor een kusje, een guitige blik of een vluchtige aanraking. gisteravond na t werken samen in bed gekropen en nog wat genoten. uiteindelijk vielen we in slaap, heerlijk dicht bij elkaar, fysiek met elkaar verweven. zalig!

sinds gisteravond weer even zonder autoke... er zijn weer wat werken aan, ik laat men minike blijkbaar nogal verslijten! of nee, ik rij er meestal redelijk rustig mee, maar tis een oud beestje met meer dan 170000 km op de teller! kzal blij zijn als ik men minike weer terug heb en weer rustig kan cruisen ipv telkens te moeten vragen of ik den auto van ons thuis mag lenen. zondag gaan we toeren met onze club, t wordt weer leuk!

afgelopen zondag zijn we naar de oldtimerbeurs in antwerpen geweest, t classic salon. een mooie tas gekocht om uit te drinken en nog een boek voor ons papa zijn oldtimer. verder paar fotokes getrokken, veel rondgezien en ff blijven hangen op onze clubstand. twas leuk, maar wel vermoeiend en heel warm binnen door de drukte.

zo, dat was het weer even...

11:08 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.