02-03-09

een terugblik opt weekend

hoe was jullie weekend? leave me a message... want kben benieuwd

tmijne begon vrijdag in de late avond met een nachtje uitgaan met miniman. twas weer hartstikke leuk en een tikkeltje gevaarlijk...

zaterdag had ik geen stem dus hield ik t maar rustig... in namiddag de kleintjes van men zus int bos laten wandelen en s avonds wat gebabbeld met t vriendje en taxi gespeeld voor t vriendje dat kort even uitging met zijn vriendjes en vriendinnetjes. uiteindelijk beland in zijn bed en heerlijk wakker geworden. kvoel me beter uitgeslapen als ik bij hem slaap, maar slaap in werkelijkheid minder uren! ook al is ie met momenten snoeihard, ik heb hem toch graag, mijn vriendje!

zondag dan een dagje voor mezelf! in de late voormiddag vertrokken bij t vriendje, thuis gegeten en dan de halve namiddag in de fitness doorgebracht. daar enkele leuke figuren gezien. S, de jongen met de mooie glimlach en dito lichaam, maar oh zo verlegen. X, een jongen waar de tattoo me fascineert en ik steeds wil vragen hoever deze loopt maar niet durf want ken hem niet. P, de big boss. na de fitness was het tijd om nog is langs te gaan bij vrienden in hetzelfde dorp. twas weer een hele poos geleden maar ze weten dat ik er wel weer verzeild geraak als ik even tijd heb. dan snel snel naar huis want t eten stond al klaar!

na snel snel gegeten te hebben heb ik de avond afgesloten in de cinema met vriendin K. de naam van de film ben ik al vergeten, twas geen wauw-film, maar twas gezellig en ontspannend en das ook al iets. daarna naar huis gereden en oogjes toe.

vandaag staat er naast werk zoeken nog een ontspannend namiddagje op het programma in breda (nl). altijd leuk om er even tussenuit te zijn!

 

10:26 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.