10-02-09

weekendverslagje

oh ja, tussen al dat gepieker over mijn status als werkloze, besluit ik nog maar eens een berichtje te lossen over mijn liefdesleven. tis alvast even geleden en men blogje was oorspronkelijk bedoeld om men liefdesleven wat overzichtelijk te maken voor mezelf, men gevoelens hierover kwijt te kunnen,...

oh ja, de tijd van het wilde en hevige geflirt is weer even achter de rug, maar de tijgerin in mij is er nog steeds... we zijn februari en ik ben nog steeds samen met mijn ventje J. nog steeds is de attractie die ik voor hem voel overweldigend en heb ik hem ongelooflijk graag. als ik aan hem denk krijg ik al ontzettend veel goesting! hij houdt nog steeds niet van romantiek, dus denk dat valentijn niet zal worden gevierd. allé, ik denk niet dat hij tijd zal maken om iets leuks te doen met mij. maar eigenlijk hoeft dat ook niet, ik ben al blij dat ik mezelf kan wijsmaken dat hij me gewoon af en toe heel graag heeft. en tja, hij is gewoonweg superlekker.

het afgelopen weekend was op uitgaansgebied best wel leuk, khad het echt nodig om wat stoom af te laten. vrijdagavond kwam ik de deur niet uit, doorgebracht in de armen (en in het bed) van men ventje. heerlijk! zaterdagavond een nieuwe keet en men eigen grenzen verkend met eeuwige casanova P. hij is niet te schatten en ik blijkbaar ook niet! het blijft een vreemde situatie, uitgaan met P. zondag uitgeslapen en in de namiddag beetje gaan zwemmen met de zus en haar gezin. gisteren alweer langs men ventje... normaal had ie verlof en kon ik naast hem ontwaken, maar hij werd opgeroepen om te komen werken. gelukkig had ik de avond ervoor al misbruik van hem genomen :-)

vanavond niet veel gepland, hoewel ik men ventje nog wel is wil zien want kheb goesting!

18:24 Gepost door m in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.