27-01-09

where the streets have no name

ik sta op straat, ik ben buitengesmeten, ik ben vanaf vandaag werkloos...

hoe het voelt??? ontzettend rot, zeker in deze tijd. alles komt op je af en je weet niet wat je moet doen. iedereen doet lief tegen je, maar je voelt je gewoon zielig. je schaamt je een beetje. je voelt je nutteloos. en als je dat alles nog niet nu voelt, voel je het wel als het even duurt voor je een nieuwe job vindt. met daarbovenop nog de gevoelens van hopeloosheid, bang om arm te worden en een humeur dat enkele graden onder nul aangeeft.

wat ik moet doen? al de negatieve gedachten verbijten en actie ondernemen. men CV terug in orde stellen, zoeken naar interessante uitdagingen en er ten volle voor gaan.

maar nu ist nog even te vroeg, ik voel me ff rot!

18:19 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hey,
ik weet niet wat zeggen, je had wel al een vermoeden maar als het dan toch definitief is lijkt het zo 'onecht', wou dat ik je kon troosten, en je slecht gevoel wegnemen, maar jammergenoeg moet ik zegge, dat ik je niet kan helpen, maar bekijk het van de positieve kant, je lot brengt je naar een andere job, een nieuwe wending in je leven, die wie weet een positieve invloed heeft op je leven!
dikke kus en hou je goed, onthou, we are mithy!

Gepost door: v | 27-01-09

De commentaren zijn gesloten.