17-01-09

beekje

gisteren nog eens vergadering gehad met de minivrienden. het was weer leuk, hoewel velen er ontzettend uitgeput uitzagen, net als ik trouwens...

we kregen ook een laat kerstgeschenkje... een t-shirt!!! ik was alleszins supercontent! tdeed deugd om er nog is tussenuit te zijn, tis nogal een heisa op het werk (proefcontract loopt ten einde en in deze tijd is dat niet zo'n fijn idee...)

vandaag een rustig dagje gehouden: heerlijk uitgeslapen, op shopping geweest met ons papa (wat snuisteren in boekjes), opzoekingen over het gebruik van een multimeter en frietjes!!!

voor de rest gaat het een rustig weekendje worden denk ik, geen wilde avondjes uit gepland alleszins!

nog één boodschap voor al diegenen die nog zwoegen over hun laatste examens, doe nog even goed je best!!! ik mis de tijd wel dat ik nog in gent zat, zelfs tijdens examenperiodes! is toch een aparte sfeer.

oh ja, en wat heeft de titel met hetgeen hier geschreven staat te maken? men leven is een kabbelend beekje...

tot de volgende :-)

18:42 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hey, mercikes dat je aan mij denkt! ik heb gelukkig nog tijd genoeg om te leren, voor morgen zie ik het wel zitten, (eigenlijk voor de meeste deze week, enkel recht) ma ja we slaan er ons wel door! laten we hopen dat de week snel voorbij is, en ik een weekje vakantie kan genieten, groetjes xxx

Gepost door: v | 25-01-09

De commentaren zijn gesloten.