01-01-09

memories...

ik draai me bewust even om, denk even aan al de prachtige herinneringen van het afgelopen jaar... waar kan ik aan terugdenken?

het jaaroverzicht van 2008:

- januari: 2008 begon met een hemelse kus, maar daar bleef het bij. enkele mannen geproefd maar niets serieus. verder eindelijk de 'go' gekregen voor men thesis die ik nodig had!

- februari: onze grote hond, 'onzen Billy' stierf. ik mis hem nog elke dag. verder nog enkele evenementen waar de dood een centrale rol in speelde. op naar maart dus!

- maart: het begon met daten met een lieve jongen, maar helaas... lieve jongens blijven niet lang interessant voor mij. daarna kreeg ik iets met B en had ik een verrassende ontmoeting met miniman P.

- april: een maandje thesis-stress, een leuk weekendje met de club en euh, nog steeds blij met vriendje B

- mei: thesisstress, mini even in panne, mini naar lelystadt voor recordpoging en eind mei de kennismaking met J.

- juni: in juni moest ik een keuze maken tussen B en J waar ik het op dat moment erg moeilijk mee had. verder moest ik met mini naar keuring (2x) en had ik zenuwen voor mijn uitslag (zou ik geslaagd zijn?)

- juli: eindelijk afgestudeerd en een hele fijne dag in gent beleefd! midden juli zwicht ik voor J en beleef ik vele slapeloze nachten.

- augustus: tijd om te solliciteren en werk te vinden, wat vakantiewerk te doen en te genieten van J. helemaal op het einde zenuwachtig want 1 september start ik in men nieuwe job!

- september: een eerste echte job en de eerste week enkele problemen met mini! eerste familiefeest bij vriendje J. accidentje met mini, gelukkig heelhuids ervan af gekomen.

- oktober: maand vol spanning (en niet de spanning die ik graag heb)

- november: liefdescrisis met vriendje J, een fijne nacht dansen op i love techno en de dood van onze vava

- december: 25 jaar oud geworden en men vriendje J is bij ons thuis gekomen. voor de rest veel ongelukjes om mij heen en op het werk lijkt men bazin me buiten te willen. fijne avond met miniman P en ups en downs met vriendje J. verder is het uitkijken naar een nieuw jaar. oudjaar ben ik voor een keer thuisgebleven... geen zin.

2009 is nu begonnen en weet niet wat het me gaat brengen. blijft J men vlam of blijkt de attractie fataal? ga ik evenveel ziek zijn dan afgelopen jaar (en dan bedoel ik snotvallingen, hoesten,...)? blijf ik aangenomen op mijn werk of ga ik op zoek moeten naar iets anders? time will tell...

voor iedereen:

 een 2009 vol geluk !!!

16:00 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.