11-11-08

vers van de pers: B!

ja hoor, na lange tijd weer een nieuwtje, vers van de pers!

vandaag nog eens naar de fitness geweest. ik kwam toe met niet veel goesting. het was niet zo druk, maar een mooi heerschap sprak me aan, B was zijn naam... een leuke babbel gehad en ik voelde me op slag beter! een glimlach maakte zich meester van mijn gelaat...

B leek mijn naam te kennen, wat mij toch wel lichtelijk shockeerde. ik die dacht onbekend te zijn in eigen streek! hoe hij mijn naam weet, het is mij een raadsel... zo belangrijk is het nu ook weer niet. en ja, de baas van de fitness zei wat ik stiekem al dacht... hij is lekker! maar hey, men relatie is nog steeds alive dus zal braafjes blijven.

gisteren ging het wel beetje moeilijk in de 'relatie'... ik wou dat men ventje naar me toe kwam, hij kwam niet en ik maakte me druk. kreeg het gevoel dat hij niets voor mij wou doen. sindsdien is het windstil, geen berichtjes langs zijn kant en bij mij is de woedebui over. we zien dus wel. ik heb hem verschrikkelijk graag en dat maakt het des te vervelender. ik ben enerzijds overtuigd dat hij me graag heeft, maar anderzijds maak ik het me misschien maar wijs. het is in ieder geval vervelend dat het zo stil blijft. we zien wel hoe de avond verder verloopt.

19:44 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

de beste manier is het op de man af vragen .

althans dat deed ik vroeger.

Gepost door: Tommy | 14-11-08

De commentaren zijn gesloten.