28-07-08

de afspraak

na het telefoontje volgde zaterdag de afspraak met de ex...

praten konden we nog, maar niet over de dingen die uitgepraat moesten worden. achteraf liet hij weten dat hij het wel leuk vond en hij me miste. heb maar gezwegen. ik mis hem niet en vond het niet erg leuk. vrij vroeg naar huis gegaan want moest er zondag vroeg uit.

even later echter teruggedraaid (het zou toch veel te warm zijn in bed) en wat gaan dansen, wat stress uit men lijf! daarna het vriendje wakker gekregen en naast hem gaan liggen. het was fijn :-)

zondagmorgen op tijd uit zijn bed gekropen (hij was om 6u al uit bed) en ontbeten met hem en zijn ouders. het was wel een beetje gek. daarna snel naar huis, douchke gepakt en mezelf klaargestoomd voor op tijd op men afspraak te zijn met men minike. met zen allen langs een minimeeting, daarna via allerlei binnenwegen terug naar huis en op restaurant. het was bloedheet, erg vermoeiend (urenlang rijden) maar wel tof! heb wat mini-dingen gekocht (een t-shirt, plakkaat voor de garage,...) en heb ook iets gekocht om men mini op te leuken (maar da plan moet nog uitgevoerd worden eerst...)

vandaag ist maandag en heb weinig zin om veel te doen. heb slecht geslapen, ben ni super gezind en morgen vertrekken men ouders op trip dus die lopen zenuwachtig rond.

14:18 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Deze avond je blog ontdekt ... En ben er wel blij om. Zit in zelfde situatie als jij zat ivm liefde. Heb relatie van 5jaar en ben verliefd op iemand anders. Weet ook niet wat doen ... S.O.S.

Gepost door: Anoniempje | 29-07-08

De commentaren zijn gesloten.