11-07-08

zwoele nachtjes

nee, ik ga het hier niet hebben over men leven als net afgestudeerde, over men sollicitaties e.d.

ik ga back to the basics, dit wil zeggen... weer een beetje schrijven over men liefdesavonturen. sinds 3,5 maand samen met het vriendje, sinds 1,5 maand aant twijfelen door J.

hoe meer ik J zie, hoe meer zin ik heb om men vriendje te laten vallen. en toch is er iets dat me tegenhoudt. ik weet namelijk dat men vriendje me doodgraag ziet en dat ik zijn hart zal breken. en ik hoop enerzijds dat het goed komt tussen ons, dat de passie tussen ons zal oplaaien. maar hey, ik ben fout bezig!

afgelopen zaterdagnacht bijvoorbeeld... op zoek naar een plaats om uit te rusten, belde ik J in het midden van de nacht op. ik wou zen stem even horen (ook al moest ik hem daarvoor wakker bellen). de drang om bij hem te zijn overheerste... naast hem was nog wel een plekje vrij, dus ik was steeds welkom. die avond niet veel meer geslapen, hij is zo hevig. beetje schuldgevoel maar och, twas lekker! 

enkele dagen later bij hem thuis (zijn ouders aanwezig). hij kijkt me aan en zegt 'ja'. ik zeg 'hier en nu?' hij lacht en zegt 'jaaaa'. ik smelt... hij neemt me vast en begint me te kussen...

gisteren bezoekje van J. ik in een huisje voor mij alleen. vanaf minuut 1 raken onze lippen elkaar, men lijf siddert van verlangen en het duurt niet lang of we doen allemaal dingen met elkaar die ongelooflijk lekker zijn... voor hem en voor mij. uitgeput door onze hormonen besluiten we naar bed te gaan maar plots is de vermoeidheid verdwenen... voor ie naar zen werk vertrekt nog even genieten van elkaar... waarom is ie zo lekker???

ik weet het... het lijkt of ik wordt gestuurd door pure lust als het gaat om J. en ja, ik zou de lust moeten temmen omwille van t vriendje. noem me een vuile bedriegster, een bitch of whatever... je hebt vast gelijk. het is echter allemaal zo intens dat het me niet meer zoveel doet. J is als een verslaving...

18:30 Gepost door m in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

en verslavingen zijn erg om van af te raken ;-)

Gepost door: Wildcard | 17-07-08

De commentaren zijn gesloten.