28-05-08

muisstil

muisstil is het hier al even... het lukte gewoon niet om te posten. mijn excuses? wel, de thesis die af moest en maandag is ingeleverd (hopelijk krijg ik binnenkort goede resultaten terug), de nachtjes die ik nog steeds werk, enkele feestjes waar ik bij moest zijn, men vriendje die wat aandacht nodig heeft, de bergen rommel die hier verspreid liggen over heel het huis en wachten op mij om te verdwijnen,... kom tegenwoordig nog maar 1 keer per week in de fitness (en zelfs voor die ene keer lijk ik hemel en aarde te moeten verzetten)...

gelukkig is er beterschap op komst... volgende week denk ik dat ik men laatste dagen van de 23 heb opgebruikt om te mogen werken buiten de vakantie, dus dan werk ik een kleine maand niet meer en heb ik wat extra tijd voor leukere dingen. nu ja, heb nog wel een aantal dingen op men lijstje staan die ervoor zullen zorgen dat de maand heel kort zal duren.

men liefdesleven is momenteel nogal onrustig... weet niet goed of B t allemaal nog wel ziet zitten met mij omdat hij het ontzettend druk heeft en ik hem minder hoor dan normaal. verder heb ik afgelopen weekend J leren kennen, die erg spannend is en een echte deugniet en daarom ook de ideale verleiding op zo'n moment. nu ja, er is niks gebeurd en dat laat ik ook niet toe, maar ik hoop alleszins dat het goedkomt met B (en J zou ik wel nen toffe vinden als gewone maat!). nu ja, time will tell.

09:00 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey,
Ik hoop dat je het snel wat rustiger gaat hebben en duim natuurlijk voor een goed thesis-resultaat!

Liefs!

Gepost door: prinsesje | 28-05-08

De commentaren zijn gesloten.