01-12-10

even terug

ja hoor, ben even terug op men blogje. weer een nieuw paswoord gezocht maar kreeg te horen van mighty V dat ze bezorgd was omdat men blogje stil bleef liggen. dus bij deze 'still alive and kicking'!!

de afgelopen maanden heb ik het niet altijd even makkelijk gehad. ben door de hel gegaan en terug... voelde de verscheurende pijn van het gemis van onze hondjes, een pijn die steeds weer oplaait als ik in de avond alleen ben thuis en de rust van de ademhaling van de hondjes niet meer hoor. als ik hen niet meer kan voelen, zo nabij. binnenkort is het een jaar geleden dat onze laatste en kleinste hond ons heeft verlaten... nog een weekje, exact op mijn verjaardag... de pijn die ik voel hierbij is haast niet onder woorden te brengen. tranen verschijnen als ik dit nu hier neertyp. weet niet of ik uberhaupt mijn verjaardag nog kan vieren. het voelt aan als een doodsteek in men hart. een jaar is bijna voorbij en nog mis ik elke dag mijn hondjes. het voelt alsof mijn leven een stuk mee is afgesloten. onze grote hond stierf op de verjaardag van men neefje, mijn petekindje. onze kleine hond op de mijne. we blijven voor eeuwig met elkaar verbonden.

er zijn vast mensen die het belachelijk vinden en die denken 'get over it'. ik laat hen maar denken. er zijn goede dagen maar er is nog geen dag gepasseerd dat ik ergens niet aan hen dacht. zoveel doet me aan hen denken... soms met vreugde, soms met pijn.

de reden dat dit alles weer opwelt is waarschijnlijk de tijd van het jaar. van het mooie tapijt sneeuw en de bijhorende gevaren voel ik mijn in de kelder weggestopte romantische gevoelens opwellen. romantiek en nostalgie... alles is mooier dan toen het nog levensecht was. ik kijk naar de beroemde films twilight (deel 1 en 2) en men adem stokt samen met de acteurs op het scherm, het opgebouwde verlangen en de spanning kruipt onder mijn huid. ik zie gelijkenissen met mijn leven. en dan zwijg ik nog over de film 'remember me' of 'into the wild'. ik blijf kijken naar deze films en telkens weer beroeren ze elke vezel van me. vroeger moest ik met men zus meekijken naar dirty dancing, een film die we in de loop der jaren vanbuiten kenden (en we zijn zeker niet de enigen). nu kijk ik alleen maar toch voel ik de emoties in het dubbel. vreemd eigenlijk hoe een film zo'n effect op je kan hebben.

het beloven nog moeilijke tijden te worden, op het werk dan vooral. het gaat hard werken zijn tot ik erbij neerval en er gaat veel tegenkanting komen. ik ga de uitdaging aan en hoop dat ik ze overwin. ik zie het als een kans om te groeien. en toch, als ik zie hoe collega's afscheid moeten nemen van iets dat ze hebben opgebouwd weet ik niet of ik niet in hetzelfde schuitje zal belanden...

time will tell...

going to sleep... tomorrow i have to be sharp and ready!!!

 

01:05 Gepost door m | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-05-10

kwijt

ik ben iets ongelooflijks belangrijk kwijt...

en nee, tis niet men hart ofzo, hoewel dat ook had gekunnen. het gaat om een onnozele klasseur met belangrijke documenten.

en ja, men ziel ben ik vandaag ook verloren... 17 jaar geleden werd onze grote woef geboren en een 2 jaar en 2 maand geleden is hij gestorven... ik mis hem nog steeds, zijn enthousiasme, zijn prachtige uitstraling, zijn mooie wimpers,... hij was een prachthond in zijn totaliteit.

19:33 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-04-10

bijna w-knd

en tzal begot deugd doen ook!

vorig weekend was alweer veel te kort door allerhande activiteiten (vriendin teruggezien uit singapore, mini meeting te utrecht e.d.) en we hebben er alweer zware dagen opzitten opt werk...

dus nog één dagje heel hard werken (tzal nodig zijn) en daarna genieten van t weekend. wat staat er opt programma? denk aan vriendje helpen, wat vrienden bezoeken en zaterdagavond een minirit met de nieuwe mini en ne maat!

kheb er eigenlijk best zin in!

 

 

23:09 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-04-10

dreaming of ...

net terug van een avondje film. remember me was de uitverkoren film, ik voelde dat ik hem moest zien. en ja, hij was zoals ik had gedacht... mooi en droevig tegelijk, herkenbaar. het pakte me.  

23:11 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-04-10

eindelijk terug op men blogje

Ja, tlijkt intussen een eeuwigheid geleden dat ik nog eens op men blogje heb gepost.

en nee, tis niet dat ik geen zin had ofzo, maar gewoon omdat ik niet meer op men blog geraakte. men login bleek veranderd te zijn...

nu ja, genoeg gezeverd... we are back!!!

2 weken terug had ik het erg lastig, een hele week lang. het leven viel me zwaar, het gemis van de hondjes overviel me sterk, alsook de gehele duistere economische situatie en nog veel meer...

afgelopen vrijdag was het nog eens vergadering en oh ja, kheb weer goed gelachen. in gedachten ben ik reeds op weg naar duitsland... al gaat het maar voor een paar dagen zijn en is het nog wachten tot mei... misschien gaat een vriend (P) me vergezellen tijdens de trip en dat lijkt me wel leuk want tis wel nen toffe en men vriend heeft er geen probleem mee. hoop alleen dat het blijft klikken tussen ons, want ben nog nooit langer dan een halve dag met hem opgetrokken en we verschillen wel in veel dingen.

intussen heeft men vriendje plannen om mij een huisje te laten kopen en eigenlijk heb ik er best zin in ook! tegelijk word ik overspoeld door angsten, dus we doen het rustig aan en misschien komt er niets van. als ik het huisje zou kopen, zou ik het willen verhuren maar zouden men ouders verwachten dat ik het veilige nest verlaat en zou ik dus ook meteen moeten gaan samenwonen... wil er nog even niet aan denken, zeker niet omdat we volgende week op het werk nieuws krijgen over onze toekomst, en dat betekende voor de andere afdelingen niet al te goed nieuws.

intussen zijn we ook volop aan het plannen om het paleisje van men vriend in orde te krijgen... isoleren enzo... we zijn nog niet gestart met de werken, maar de goesting begint te groeien. eigenlijk ist gek, enerzijds geloof ik 200% in onze toekomst en zie ik hem massas graag en dat voor toch al bijna 2 jaar intussen maar anderzijds lijkt het allemaal nog zo vroeg, lijkt onze relatie zo pril en vertoon ik misschien wel enige bindingsangst... en heb ik ook schrik dat hij dat ook gaat vertonen.

enfin, khoop dat ik nu terug ben gelanceerd op men blogje en er nog veel berichtjes volgen...

PS: MIGHTY, NEN DIKKE PROFICIAT en tot opt feest hé!!!

 

19:06 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-01-10

eindelijk eens t gevoel gehad...

... dat men weekend meeviel. dat ik niet heel de tijd geconfronteerd wordt met de afwezigheid van men dierbare hondjes, maar dat ik af en toe zelfs best kan genieten.

vrijdag minivergadering gehad en twas vollen bak! twas weer leuk en gezellig. na de vergadering bij men ventje in bed gekropen en heerlijk geslapen. toen men ventje gedaan was met werken kroop hij er nog even gezellig bij... de rest van de dag was om snel te vergeten, behalve dan dat de mini gepoetst is en de frietjes lekker waren.

vandaag dan met men ventje gaan werken... twas leuk, gezellig en kheb me geamuseerd om wat onnozel te doen en rond te hangen bij hem. en ja, ik zie men ventje graag!

 

21:48 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

06-01-10

verloren

dagelijks word ik geconfronteerd met het feit dat onze hondjes er niet meer zijn. nooit zal ik hen vergeten. het doet verdomd pijn...

gelukkig heb ik men ventje nog die me wat afleiding gunt...

22:23 Gepost door m in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende